Shotgun shells

ingrediënten
500 gr half om half gehakt
20 Cannelloni kokertjes
100 gr geraspte kaas
2 el noskos pulled pork kruiden
40 plakjes ontbijtspek
20 bolletjes mozzarella mini bolletjes
1 pakje cheddar kaas
1 el worcester saus
1 ei

Bereiding
Laat de bolletjes kaas uitleggen in een vergiet. Doe het gehakt, ei, kaas, worcester saus en de kruiden in een kom meng alles goed door elkaar.
Pak een kokertje cannelloni en doe daar in het midden een bolletje kaas in. Vul de rolletjes aan beide kanten met gehakt, niet te hard duwen.

Snij 20 plakjes ontbijtspek door midden. Doe de halve plakjes spek over buitenkanten van de rolletjes. Rol nu een heel plakje spek om het rolletje. Maak je bbq gereed voor in indirecte zone met een temp van 130 graden.

Voeg een blokje rookhout naar smaak toe. En zet een lekbak met kokend water in de bbq. Gaar de rolletjes voor 1 uur en 30 min, en lak ze daarna af met de bbq saus. Na 15 min draai de rolletjes en lak de andere kant af met bbq saus.

Snij 5 plakjes cheddarkaas in 4 delen. Wikkel om elk rolletje aan het begin een strookje cheddar kaas omheen.
Als de kaas gesmolten is zijn ze klaar.