Wok met hamlappen

  • 2x Noodles
  • 400 gr wokgroente
  • optioneel doosje champignons / paprika / peper
  • 2 hamlappen
  • 6 teentjes knoflook
  • 2 el ketjap
  • 2 el sojasaus
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 tl sambal oelek

Kook de Noodles (indien nodig) gaar.
Snijd de hamlappen in reepjes
Pers de knoflook en meng deze met de ketjap, sojasaus, tomatenpuree en sambal. Laat de hamlap-reepjes hierin marineren. Hoe langer, hoe beter.

Verhit olie in een wok en bak hierin de gemarineerde varkensreepjes ca. 3 minuten. Voeg halverwege de paprika toe, vervolgens de wokgroenten en bak alles nog ca. 5 minuten mee.

Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer met de Noodles.